Collectie

James Kerwin

James is een 34-jarige kunstfotograaf uit Norwich in Engeland. James was ongeveer 4 jaar bezig met fotografie, toen hij op internet beelden van een voormalige psychiatrische instelling in Engeland zag. Hoewel het niet zijn stijl van fotografie was, werd hij meteen aangetrokken en wilde hij meer zien. Sinds die dag heeft James gereisd naar onbekende en onbegrensde locaties in meer dan tien Europese landen. Daar legde hij het verval en de verwaarlozing van enkele adembenemende locaties vast, waaronder vervallen gehuchten, verlaten kastelen, voormalige krachtcentrales, onderwaterstructuren en zelfs hele steden zoals Pripyat in de buurt van Tsjernobyl.

Eenmaal binnen in een verlaten omgeving, is er geen lawaai, geen winkelende mensen, geen verkeer of pratende mensen op hun mobiele apparaten; het is er rustig en vredig, dit is iets waar James van houdt en waar hij een echte passie voor heeft.

De focus van James ligt op de compositie en het vastleggen van rijke kleurenpaletten. In 2014 won James drie verschillende fotografieprijzen.

Buiten de camera geniet James van de frisse lucht, brengt hij tijd met vrienden door met lekker eten, voelt hij de warmte van de zomerzon en het gevoel van avontuur dat reizen met zich meebrengt.