Over ons

Kunst inspireert, kunst geeft kleur, kunst is dé persoonlijke touch van een interieur.

Het kopen van een kunstwerk is geen alledaags gebeuren en het aanbod is zeer groot en divers. ADG Kunstadviesbureau helpt u graag bij het maken van de juiste keuze!

André de Goede & Annegien de Bruijn (zelf beeldend kunstenaar) zijn al 20 jaar werkzaam in de kunst en met een grote passie voor kunst delen graag hun ervaring met u. Of dat uw woonhuis, kantoor of bedrijfspand is, wij doen grote en kleine projecten met plezier! Kunst kan een toegevoegde waarde leveren aan uw huis, uw tuin of de werksfeer en uitstraling van uw organisatie.

Wij houden rekening met uw wensen, stijl of bedrijfscultuur, maar juist door onze jarenlange ervaring en kennis van het aanbod in de kunst hopen wij onze klanten wel te kunnen verassen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs of bezoek onze galerie op de Zijlweg 62 in Haarlem.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail en we leggen het u graag persoonlijk uit.

Bel ons op 023-7370160 Onze contactgegevens

Wilt u een speciaal voor uw bedrijf gemaakt kunstwerk of een bijzonder relatiegeschenk? Wij bemiddelen bij persoonlijke opdrachten aan kunstenaars. Zij kunnen iets unieks creëren speciaal voor uw bedrijf, zoals uw logo als een object voor op de muur, een sculptuur met een bijzonder thema, een zeefdruk gerelateerd aan uw product. Vanzelfsprekend zijn er op dit gebied vele mogelijkheden te bedenken.